Product in de kijker

Prairie licht 100/9/15

Prairie licht 100/9/15 is een standaard in de markt van de schapengazen. Het is een geknoopt gaas met een oplopende maasindeling. Traditioneel toegepast als schapengaas, ook vanwege van de gebruikte diameters 1.9/2.4mm. Met een medium treksterkte van een 700 tot 900 Newton is het uitstekend geschikt als weidegaas.

De coating van de staaldraden bestaat uit een Crapal legering. Deze Zink Aluminium legering is een gepatenteerde ArcelorMittal technologie. Crapal combineert de traditionele actieve bescherming van Zink met de passieve bescherming van Aluminium. Omdat hierdoor de corrosiebescherming aanzienlijk wordt verhoogd wordt ook de levensduur van het gaas sterk verlengt t.a.v. rijkverzinkte gazen.

De Prairiegazen bieden een hoogkwalitatief en duurzaam assortiment:

·         Ze beschikken over een langdurig glad oppervlak

·         Een oplopende maasindeling

·         Een perfecte hechting van de bedekking

·         Een opmerkelijk goede concentriciteit van de bedekking

·         Geen barsten of schilfers

·         En een uitzonderlijke lange levensduur

Bovendien bevatten de productbestanddelen noch zware metalen, noch plastics.

Met de nieuwe webshop www.Naturegaas.nl wil ArcelorMittal dichter bij de klant staan. Het bestelgemak wordt vergroot en de geoptimaliseerde logistieke processen bieden een unieke service. Wil je graag je nieuwe project met Prairie gazen uitvoeren, maak dan alvast een zakelijke account aan via https://www.naturegaas.nl/maak_een_zakelijke_account_aan.