Naturegaas

Naturegaas.nl/be is een originele webshop van ArcerolMittal, het ruime assortiment gaas en draad is direct uit voorraad leverbaar en wordt al gratis thuis bezorgd vanaf €150,- inclusief BTW. U kan bij ons terecht als consument, als professionele klant en als reseller.

Als Europese fabrikant is ArcelorMittal sinds meer dan 50 jaren een leidende leverancier van draad en hekwerk in vele domeinen waaronder tuin, landbouw, faunatechniek, wegenbouw, spoorinfrastructuur en industrie.

Onze draad en hekwerk producties vinden plaats in onze fabrieken te Luxemburg, Groot-Brittannië en Polen. Als fabrikant voeren we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Hiertoe ontwikkelen we voortdurend gaas, afrasteringen en draad producten die de beste corrosiebescherming en de hoogste ecologische PVC vrije standaard bieden.

 

ArcelorMittal

ArcelorMittal is de grootste staalfabrikant ter wereld, actief in de gehele keten van ontginning tot eindproduct, hierbij het hoogste belang hechtend aan circulaire processen. ArcelorMittal Wiresolutions maakt als draad en hekwerk fabrikant deel uit van deze grote familie en doet dagelijks beroep op de research, ontwikkelings- en testcentra die we wereldwijd ter beschikking hebben. Dit laat ons toe op het vlak van afrasteringen en draad de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te bieden in de markt. Ons engagement voor kwaliteit en duurzaamheid vertaalt zich in de unieke Crapal en Nature technologieën. PVC vrij en met de hoogste corrosiebescherming.

 

Distributie en verkoop

Onze partner Naturegaas Nederland gevestigd te Ochten verzorgd verkoop en distributie van onze afrasteringen.

De afgelopen jaren heeft Naturegaas Nederland aangetoond een betrouwbare partner te zijn, tevens beschikken zij over een uitgebreid distributienetwerk in Nederland en België.

Naast haar voorraadhoudende en logistieke functie kunt u hier terecht voor vragen over afrastering of bepaalde materialen.